Carpets

De karpetten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.
Bovendien bieden de unieke ontwerpen een opvallende look die de ruimte echt kan laten opvallen. Onze karpetten zijn er in diverse materialen.

Polyamide:
Onze polyamide kwaliteit is gemaakt van synthetische garens die zich perfect lenen om kleuren diep in zich op te nemen. Designs welke geprint en geïnjecteerd worden op deze kwaliteit zullen scherpe, heldere en  diepe kleurtonen laten zien. Polyamide garens zijn zeer sterk en zeer onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar op zowel 2 als 4 meter brede banen, voorzien van actionback.
Karpetten kunnen rond, vierkant, rechthoekig of in elke denkbare vorm. Karpetten hebben een backing van vilt en worden blind gebandeerd.
 
Wol:
Onze wol kwaliteit heeft van nature een crèmekleur en wordt niet gebleekt. Doordat de kleuren op een crème kleurige ondergrond worden geprint en geïnjecteerd geeft dit een mat, warm en zacht eindresultaat.  Wall 2 wall kan gemaakt worden uit banen van 2 of 4 meter breed voorzien van actionback. Karpetten kunnen rond, vierkant, rechthoekig of in elke denkbare vorm. Karpetten hebben een backing van vilt en worden blind gebandeerd.

CircuRug:
Onze CircuRug collectie is een collectie waar gewerkt wordt met 80% gerecyclede garens en bedrukt met biologisch afbreekbare inkten. Op dit moment werken we hier met materiaal van twee meter breed. Karpetten kunnen rond, vierkant of rechthoekig zijn.
Lees meer